- Geluid en licht voor grote en kleine evenementen met kennis van de apparatuur.
- Half uur show (Tape-act) voor artiesten in binnen en buitenland
- Drive-inn voor jong en oud
- Verkoop Licht en Geluid
Artiesten
Thorsten Von Lippe Biesterfeld | Print |

Thorsten von Lippe Biesterfeld is de beste schlagerzanger van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuis hoort.

Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende Kult-Schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld en zoals gezegd: LIVE!
Thorsten is naast Schlagersänger ook 'ein Komiker'. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud, weet te vermaken te boeien en te verbazen.

Ieder optreden van Thorsten von Lippe Biesterfeld is anders, zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen......

Thorsten von Lippe Biesterfeld was te zien bij SBS6 Show- nieuws waar zijn 'relatie' met Sylvie van der Vaart besproken werd na zijn optreden in Das Supertalent bij RTL(D).

Thorsten stond op o.a. Solar, Paaspop, de Zwarte Cross, Oktoberfeesten Sittard en op vele andere (Oktober)feesten in de Benelux. Maar ook in Oostenrijk bij o.a. Top-of-the- Mountains, samen met Duitse en Oostenrijkse sterren

Thorsten von Lippe Biesterfeld word tegenwoordig gevraagd voor tv en radio commercials en als presentator voor Oktoberfeesten. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten de ideale gastheer/presentator, de special guest, of de live-act die zorgt voor de juiste "stimmung!"

 
Nathalie makoma | Print |

Nathalie Makoma is een podiumdier met een verhaal. In Nederland kennen we haar van haar spetterende optredens tijdens oa. Idols 4 (Finaliste), AVRO Dancing with the Stars, SBS Sterren Springen, RTL4 Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS en haar gastoptredens bij De Toppers in de Amsterdamse Arena. Daarnaast staat Nathalie wekelijks op het podium in zowel binnen- als buitenland. Haar zinderende buhne shows zijn inmiddels uitgegroeid tot een ware ‘must have’ op ieder (bedrijfs)feest en evenement. Een podiumbeest in hart en nieren die met haar ongekende stemgeluid en aanstekelijke energie met recht de ‘Diva of Soul & Disco’ mag worden genoemd….

2015 beloofd het jaar van Nathalie Makoma te worden. Een nieuwe single zal in het voorjaar verschijnen. Een swingende plaat, met diverse Soul- Disco – en Afrikaanse invloeden. Daarnaast staan er diverse spraakmakende projecten op stapel voor het nieuwe jaar.

 
Soza Girlz | Print |

Met de klanken van o.a. Jennifer Lopez en Gloria Estefan zetten de zangeressen van SoSa Girlz een dynamische, prikkelende en vooral tropische verrassing neer!!!

Heeft u een evenement of wat te vieren en mag het dak er echt vanaf.... Laat dan de SoSa Girlz uw gasten meenemen naar tropische sferen.

Ook voor WK evenementen is SoSa Girlz een zeer geschikte act.

De SoSa Girlz act kan ook op verschillende wijze worden uitgebreid. Zo zijn er de SoSa slagwerkers en de SoSa dansers maar ook confettikanonnen en vlammenwerpers zijn mogelijk.

SoSa Girlz bestaat uit Samantha de Water & Sophia Wezer (bekend van o.a. haar hoofdrol in de musical Chicago)
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Banner

Nieuws

Artiesten

Nieuw album Raymon Hermans M'n favoriet

Nieuwe Single Havenzangers 2.0 - Als het maar gezellig is

Nathalie Makoma - Entertainment-nl

Mary Amora (Just Like Tina Turner)

Havenzangers te boeken bij BME Boekings + Berk Music

Thorsten von lippe biesterfeld

Raymon Hermans

Merante (Amy Winehouse)

boekingen Twillight - Entertainment

 

Agenda

HET NIEUWE ALBUM IS NU VERKRIJGBAAR

Wie is er online?

We hebben 5 gasten online